Încep înscrierile la tombola “Client Fidel Tursib 2021”

Tombola organizată de Tursib va aduce premii şi în acest an pentru câţiva norocoşi care au beneficiat de abonament la transportul în comun neîntrerupt, pe tot parcursul anului 2021.

Tursib: „Aşadar, pe toţi cei care îndepliniţi această cerinţă,  vă invităm să participaţi la concursul nostru, pentru a avea şansa de a căştiga un laptop, telefoane mobile, sau abonamente la transportul public pentru anul viitor.

Pentru a limita cât mai mult contactul direct dintre persoane, vă vom ruga să vă înscrieţi în concurs online, la fel ca şi anul trecut. Perioada de înscrieri este între 7 – 17 decembrie 2021. În acest sens, vă punem la dispoziţie pe site-ul nostru, la adresa https://tursib.ro/tombola/inscriere formularul de înscriere, pe care vă invităm să îl completaţi. În momentul trimiterii acestuia, veţi primi automat un număr de înregistrare în concursul nostru.

Tragerea la sorţi se va face tot online, în data de 20 decembrie 2021, iar căştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, în aceeaşi zi.

Vă invităm pe cât mai mulţi să vă înscrieţi în concursul nostru şi vă mulţumim din nou tuturor pentru că utilizaţi mijloacele noastre de transport în comun. Succes tuturor participanţilor!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*