Încep lucrările de modernizare a podului peste Cibin pe șoseaua Alba Iulia. Restricții importante în circulație!

Din data de 1 mai constructorul Geiger Transilvania va începe lucrările efective de modernizare și extindere a podului peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia.

Primăria informează că lucrările vor fi executate pe etape, presupunând închideri parțiale sau totale ale traficului în anumite stadii ale lucrărilor:

!!! În perioada 6-8 mai circulația pe pod se va închide complet pentru relocarea conductelor de apă și gaz. Ca rute ocolitoare șoferii pot utiliza următoarele drumuri, în funcție de direcția de deplasare:

  • Drumul peste Câmpșor, între strada D. Cantemir din cartierul Ștrand și str. Rozmarinului din cartierul Turnișor. În acest context se va modifica și prioritatea în trafic în Piața Iancu de Hunedoara: prioritate vor avea cei care circulă pe ruta drum Câmpșor – str. Rozmarinului – Piața Iancu de Hunedoara, iar șoferii care circulă dinspre str. Gh. Asachi vor ceda trecerea.
  • Autogării – Distribuției – strada Lemnelor – str. Mihail Kogălniceanu/str. Reconstrucției. Strada Lemnelor se transformă în sens unic în perioada lucrărilor la pod, dinspre strada Distribuției spre strada M. Kogălniceanu/Reconstrucției
  • Strada Malului – pod Neculce – strada Metalurgiștilor
  • Centura ocolitoare a Sibiului

În perioada 9 mai – 30 septembrie se închide partea din amonte (dinspre strada Maramureșului), urmând să se circule pe câte o bandă pe sens, pe partea din aval a podului.

În perioada 1 octombrie 2022 – 30 aprilie 2023 se închide partea din aval (dinspre strada Malului) și se va circula pe partea din amonte, pe câte o bandă pe sens.

Și în aceste două etape sunt posibile închideri totale ale circulației pe pod de scurtă durată, în funcție de evoluția lucrărilor, măsura urmând să fie dispusă pentru siguranța participanților la trafic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*