Încep lucrările la baza sportivă de 1,8 milioane de euro de la Șelimbăr

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, anunță începerea lucrărilor la baza sportivă Șelimbăr.

,,Am predat amplasamentul către constructor, iar până la sfârșitul acestui an va fi finalizat acest proiect așteptat de întreaga comunitate. Este un proiect important pentru viitorul sportului din comuna noastră! Un rol important în selecția proiectului nostru și aprobarea investiției la Șelimbăr l-a avut echipa de fotbal Viitorul Șelimbăr, deoarece dacă această echipă nu exista, nu puteam depune acest proiect nerambursabil. Echipa Viitorul Șelimbăr evoluează în Seria a VII-a a Ligii 3 a campionatului național de fotbal. După 13 etape, se află pe primul loc în clasament, cu 37 de puncte, după 12 victorii și un rezultat de egalitate”, a menționat Grecu.

Foto: Facebook/Viitorul Șelimbăr

Baza sportivă va avea un teren omologat de UEFA și Federația Română de Fotbal, cu 500 de locuri, cu nocturnă, și un teren de dimensiuni mici, care va fi folosit și pentru alte sporturi. Toată investiția se ridică la peste 1,8 milioane de euro. De asemenea, se va construi și o clădire pentru vestiare, zonă administrativă, dar și o parcare.

Proiectul a fost prevăzut în dosarul înaintat de România către UEFA, pentru organziarea Campionatului European de fotbal, mutat în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Țara noastră și-a luat angajamentul să modernizeze 400 de terenuri la nivel național, iar în acest proiect este inclus și cel de la Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*