Inconștiența a costat-o viața! Dansa pe muzică jazz, la petrecerea fostului iubit

Tragedie vineri seara pe lacul Snagov. Două femei au căzut în lac în timp ce se plimbau cu skijet-ul. Una dintre ele nu a mai putut fi salvată.

FOTO: ISU București

Cunoscuții spun că nu știau să înoate, dar asta nu le-a oprit pe două prietene să iasă cu un skijet pe lac, după lăsarea întunericului, în jurul orei 21.00. Cele două femei (una de 27 de ani și alta de 41 de ani) se aflau la o petrecere privată pe pontonul fostei terase „El Capitan”, de pe malul lacului Snagov, arată jurnaliștii Observator.

„N-a plecat niciuna cu vestă, inconştiente. Nu ştiu ce au făcut acolo, s-au învârtit în cerc, nu ştiu. Erau plecate de cinci minute, şapte minute. Când am ajuns acolo, skijetul era într-o parte. Cred că într-un viraj, cea din spate a tras. Altfel nu aveau cum să pice amândouă. Se îneca şi cealaltă dacă nu mă duceam”, a declarat Alex Andronescu, gazda petrecerii, citată de Adevărul.

El a fost cel care și-a dat seama că cele două prietene au ieșit pe lac fără să-și ia nici măcar o minimă măsură de siguranță – vesta de salvare.

El a fost și cel care i-a salvat viața femeii de 41 de ani. Însă, tânăra de 27 de ani, a murit.

Continuă:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*