INCREDIBIL la ce preț a fost scoasă la vânzare celebra garsonieră de 11 mp

Garsoniera cu canapea galbenă, de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare. Sute de glume s-au făcut pe seama ei şi multe meme-uri au fost postate pe reţelele sociale, după ce locuinţa a fost scoasă la închiriere.

Sursă foto:  Facebook/ Panoramic Imobiliare Cluj

 

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni,  Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare, notează Adevărul.

Preţul cerut este de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat, preţ la care se pot cumpăra cele mai luxoase apartamente mobilate şi utilate din Cluj-Napoca. Garsoniera este la etajul 4 din 4.

Un preţ mediu pe o garsonieră de 11 metri pătraţi, locuibilă, se situează în jurul sumei de 25.000 de euro, adică circa 2.272 de euro pe metru pătrat, un preţ la care poţi achiziţiona un apartament mobilat şi utilat într-un bloc nou, situat într-o zonă bună a oraşului.

Citește mai departe aici:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*