Incredibil! Polițist de la Rutieră, acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj a fost arestat pentru 30 de zile, ca urmare a acuzațiilor de viol care i se aduc. Weekendul trecut, polițistul ar fi violat o tânără în timpul unei petreceri.

Incidentul ar fi avut loc vineri, 12 noiembrie, în timpul unei petreceri la o cabană din Cluj.

Agentul rutier a fost arestat, luni, pentru o perioadă de 30 de zile, anunță Monitorul de Cluj.

„La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoană care are calitate de polițist.

În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta.

Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție”, semnalează IPJ Cluj.

Potrivit datelor publicate de portalul instanței de judecată, în urma propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, agentul Petruș Răzvan Vasile a fost plasat sub arest pentru 30 de zile.

FOTO: Inspectoratul de Poliție Județean Facebook.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*