Indemnizaţiile pentru personalul din secţiile de votare se plătesc săptămâna viitoare

Instituţia Prefectului Sibiu anunţă că săptămâna viitoare se va face plata indemnizaţiilor personalului implicat în organizarea alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 11 decembrie 2016.

Astfel, operatorii de calculator, informaticienii, preşedinţii şi locţiitorii de preşedinţi ai secţiilor de votare din municipiul Sibiu vor putea ridica banii aferenţi în zilele de 20,21,22 decembrie, de la Instituţia Prefectului , Str.Andrei Şaguna nr.10, între orele 09.00-16.00. În zilele de 20 şi 21 decembrie se vor face plăţile pentru personalul din secţiile de votare organizate în municipiul Mediaş, banii putând fi ridicaţi de la Primăria Mediaş, între orele 10.00 – 15.00.

Valoarea indemnizației

Tot săptămâna viitoare, pentru personalul implicat în secţiile de votare organizate în celelalte localităţi din judeţ, sumele aferente vor fi virate primăriilor, banii putând fi ridicaţi de la sediile acestora.

Valoarea indemnizaţiei este cuprinsă între 65 de lei/zi impozabili pentru informaticieni şi 150 de lei/zi impozabili, pentru operatori şi preşedinţi de secţii de votare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*