Indicatoare noi în zona Arena Platoș, oprirea este interzisă!

Începând de ieri, în zona Arena Platoș Păltiniș oprirea este interzisă, obligație marcată prin instalarea de indicatoare rutiere.

În vederea decongestionării traficului rutier și prevenirii blocării accesului în zona Arena Platoș Păltiniș, la data de 9 ianuarie, Consiliul Județean Sibiu, prin societatea Drumuri și Poduri, a montat indicatoare care atenționează că oprirea în zonă este interzisă.

Serviciul Rutier Sibiu a propus montarea acestor indicatoare rutiere având în vedere că iarna, de cele mai multe ori, șoferii parchează mașinile pe marginea drumului, blocând astfel accesul nu doar al autovehiculelor, ci și pe cel al autospecialelor care trebuie să intervină în situația unui eveniment.

„În acest context, reamintim faptul că șoferii au la dispoziție, din acest sezon de iarnă, două parcări temporare amenajate în Păltiniș, una în zona Complexului Arena Platoș și o a doua în zona Arka Park. Le adresăm conducătorilor auto rugămintea de a respecta semnificația indicatoarelor rutiere și a parca doar în spațiile special amenajate. Oprirea neregulamentară a autovehiculelor va fi sancționată de către polițiștii rutieri”, a declarat comisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*