Individ AGRESIV. A furat un microbuz din fața unui hotel, a amenițat cu bătaia o femeie să o fure, apoi a dat foc microbuzului

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut ieri un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Agnita, cercetat penal pentru furt calificat, tâlhărie calificată și sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri.

Bărbatul este bănuit că, duminică seara, ar fi furat un microbuz lăsat neasigurat și cu cheia în contact din fața unui hotel din municipiul Sibiu, după care s-ar fi deplasat pe Șoseaua Alba Iulia, unde, amenințând cu acte de violență, i-ar fi sustras unei femei geanta în care se aflau 100 de lei și o pereche de ochelari.

Imediat după ce ar fi comis cele două fapte, bărbatul s-ar fi deplasat în extravilanul comunei Daia, pe un câmp, unde ar fi incendiat microbuzul sustras.

Luni dimineață, bărbatul a fost identificat și prins pe strada Principală din localitatea Daia, de către polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*