Infecțiile COVID schimbă programul de vizite al pacienților internați în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Ca urmare a creșterii cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în județul Sibiu, PROGRAMUL DE VIZITE al pacienților internați în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, începând cu data de 27.07.2022 este:
1. Pentru pacienții deplasabili este permisă vizita doar în curtea spitalului, în zilele de LUNI, JOI, SĂMBĂTĂ, DUMINICĂ, în intervalul 14:00-16:00, cu portul obligatoriu al măștii de protecție.
2. Pentru pacienții nedeplasabili, este permisă vizita în saloane, pentru un singur aparținător, o dată la 3 zile, în baza unei cereri scrise aprobată de către medicul curant; aparținătorii sunt obligați să poarte echipament de protecție corespunzător (mască de protecție, halat, botoșei).
Modelul tipizat de cerere este disponibil la Portar, la punctul de Triaj din incinta spitalului sau poate fi descărcată de aici: http://spital-tbc.ro/…/CERERE-PACIENTI-NON-COVID-14-15.pdf
Vizitarea pacienților internați în Compartimentul COVID-19 este interzisă.
Cei care doresc să afle informații medicale despre un pacient internat în spital, în secția Non Covid, sunt rugați să sune la 0269/210543.
Cei care doresc să afle informații despre un pacient internat în compartimentul COVID-19, sunt rugați să sune la 0731 832 914, între orele 13:00-14:00 și între orele 18:00-19:00.
Pentru persoanele hipoacuzice (cu probleme de auz) informațiile se pot solicita la adresa de e-mail: informatii@spital-tbc.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*