Inițiativă caritabilă pentru copiii din centrele de plasament

Firma care administrează Centrul Cultural „Ion Besoiu”, TVSat Media Group, în parteneriat cu Asociația „Pot să ajut”, derulează o inițiativă cultural-artistică menită să susțină educația non-formală și reintegrarea socială a copiilor și a vârstnicilor, un apel la umanitate și mai multă înțelegere față de semenii noștri.

Proiectul „O zi altfel” a debutat pe 6 decembrie cu evenimentul caritabil „Dulce Românie”, la care au fost invitați peste 500 de vârstnici aflați în grija azilurilor din județ, care au avut parte de spectacole de muzică tradițională românească, voie bună și multe cadouri.

Vineri, 21 decembrie, ora 10.00, Moș Crăciun cheamă la film, pentru prima dată în viața lor, peste 500 de copilași de la casele de copii. Evenimentul va avea loc în sala mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”, cu multe cadouri-surpriză și proiecția peliculei „Elliot: o poveste de Crăciun”.

„Este îngrijorător faptul că, în România anului 2018, sunt încă extrem de mulți copii care nu au fost niciodată la cinema. Noi, echipa Centrului Cultural «Ion Besoiu», împreună cu sponsorii și partenerii noștri, ne-am propus să le dăruim acestora o poveste frumoasă de Crăciun, o experiență pe care nu au mai trăit-o până acum, cu un Moș încărcat de cadouri și multă voie-bună”, a declarat Adrian Neagu, președinte TVSat Media Group.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*