Înmatricularea mașinilor, cu programare online

Pentru optimizarea activităţii la ghişeele de Înmatriculări Auto, începând de azi, cetăţenii se pot programa şi online. Pe site-ul www.prefecturasibiu.ro, secţiunea „Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări“, este disponibilă rubrica „Programare Online Înmatriculări“. Astfel, solicitanţii pot opta atât pentru ziua în care doresc să se programeze, cât şi pentru intervalul orar pe care îl preferă.

Cu prioritate

„Recomandăm sibienilor să folosească această metodă de programare, întrucât două dintre cele trei ghişee deschise pentru Înmatriculări Auto vor prelucra dosarele cetăţenilor care se programează online, urmând ca un singur ghişeu să mai funcţioneze pentru persoanele care vin personal să ia bon de ordine“, arată Odeta Veştemean, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului. Aceasta adaugă că, pentru evitarea aglomeraţiei şi desfăşurarea activităţii Serviciului Înmatriculări Auto în condiţii cât mai bune pentru sibieni, se intenţionează ca, în curând, întreg sistemul de programări pentru înmatriculări auto să se facă exclusiv online.

Reamintim că, începând de la 1 februarie, proprietarii de mașini nu mai trebuie să achite timbrul de mediu la înmatricularea unui vehicul, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit Legii nr.1/2017.

4 Comments

  1. Selar Eugen says:

    Va rog as dori o progamare pt ami inmatricula masina. Va multumesc!

  2. tristiu ion mihai says:

    transcriere imatriculare auto

  3. Transcrieri inmatriculari auto

  4. vreau sami fac o programare pentru imatriculat masina la prefectura

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*