Înscrieri în Organizația Tinerilor din Sibiu

Organizația Tinerilor din Sibiu, una din cele mai active asociații sibiene pentru elevi și studenți, le oferă tinerilor care vor să se implice activ în promovarea tradițiilor și valorilor românești, dar și a credinței ortodoxe, ocazia de a se înscrie până în data de 20 octombrie.

„Stâlpii organizației noastre sunt simpli, dar foarte stabili: credința, tradiția, prietenia și cultura. Vrei să îți faci prieteni noi și de durată? Hai la OTS! Vrei să îți cunoști mai bine neamul și portul? Hai cu noi! Activitățile organizației sunt atât de divesificate încât o să vrei sa vii la toate… de la activități de voluntariat, la Liturghii îmbrăcați în costume populare, muzică folk și psaltică, excursii și drumeții, conferințe și concerte de colinde, seri culturale și de joc și cunoaștere. Te invităm aici! Este șansa ta!”, transmit reprezentanții organizației.

Cei care sunt interesaţi pot afla mai multe lucruri despre activitățile OTS pe pagina de Facebook.

Procedura de înscriere presupune completarea formularului de înscriere și participarea la o întâlnire cu membrii asociației, pentru o primă interacțiune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*