Înșelăciune la Șura Mică! A primit 4.800 lei pentru o mașină și a demarat cu ea în trombă. Fără carnet!

Polițiștii din Șelimbăr au reținut ieri un bărbat în vârstă de 30 de ani din Șura Mică, cercetat pentru conducere fără permis, respectiv înșelăciune.

La  data de 3 februarie a.c.,  o femeie a sesizat poliția că a fost înșelată de un bărbat cu ocazia vânzării – cumpărării unui autoturism. În fapt, la data de 3 februarie, pe raza comunei Șura Mică, bărbatul s-ar fi întâlnit cu partea vătămată pentru a-i vinde acesteia un autoturism, solicitându-i plata unui avans în valoare de 4.800 de lei.

După ce a primit banii, bărbatul s-ar fi urcat la volanul mașinii de vânzare și ar fi demarat în trombă, îndreptându-se către Autostrada A1, fără ca femeia să-l poată urmări.

Bărbatul a fost identificat, constatându-se în același timp faptul că nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

S-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv înșelăciune, iar ieri presupusul făptaș a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*