Întâlnire cu producătorii agricoli

O întâlnire cu potențialii beneficiari ai măsurilor de piață în sectoarele legume-fructe și vie-vin va avea loc la sediul Prefecturii.

Întâlnirea face parte dintr-o campanie de diseminare de informații privind Programul Național de Sprijin (PNS) 2014 – 2018 și se va desfășura joi, 24 mai, începând cu ora 10.

Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), ai Direcției Agricole Județene și ai Centrului Județean APIA Sibiu vor prezenta informațiile necesare producătorilor din sectoarele legume – fructe și vie-vin pentru a cunoaște toate posibilitățile de accesare a fondurilor europene destinate acestor sectoare.

Reprezentanții APIA vor prezenta beneficiile asocierii producătorilor de legume și fructe în organizații de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative, pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum și măsurile din cadrul PNS 2014 – 2018 (măsura de restructurare și reconversie, programe de investiții, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare și promovare vinuri).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*