Internet gratuit în centrul Sibiului

Începând de astăzi, Primăria Sibiu oferă internet wireless gratuit în cele trei piețe centrale ale orașului: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet.

“Sibiul este un oraș turistic, piețele centrale fiind un magnet pentru cei care ne vizitează orașul. În egală măsură, centrul orașului a devenit de ani buni locul preferat de întâlnire și promenadă pentru sibieni. Faptul că asigurăm Wi-Fi gratuit va fi încă un punct în plus care să facă zona centrală și mai atractivă, inclusiv pentru tinerii care utilizează mult aceste servicii pentru a se informa și pentru a comunica”, a apreciat primarul Astrid Fodor.

Serviciile vor fi asigurate în baza unui contract care a fost semnat cu firma SC UPC România SRL, valoarea acestuia fiind de 68.000 de lei, potrivit unui comunicat al municipalității. Hotspot-urile vor asigura posibilitatea conectării simultane a 400 de utilizatori în fiecare dintre cele trei piețe. Pentru conectare, selectați pe dispozitivul dumneavoastră mobil hotspot-ul SIBIU FREE WI-FI.

În parcul Sub Arini sunt funcționale, din luna noiembrie 2017, trei hotspot-uri prin care Primăria Sibiu asigură servicii gratuite de internet wireless.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*