Intervenție la rețeaua de apă din Sibiu, cu afectarea furnizării

Apa Canal Sibiu SA anunta ca luni, 30 martie, intre orele 08,00 – 22,00, vor fi executate lucrari de reparatie la conducta de transport DN 600, din zona strazii Aviatiei din municipiul Sibiu.

In intervalul mentionat se vor inregistra scaderi ale presiunii apei potabile pentru consumatorii  din Zona Industriala Vest, Soseaua Alba Iulia (intre str. E. A. Bieltz si Aeroport), cartierul Alma – Ogorului, precum si in localitatile Cristian, Sura Mica si Ocna Sibiului.

Apa Canal Sibiu SA va executa o serie de reglaje in reteaua de distributie, supliniind aportul de apa in zonele afectate insa, in functie de consumul din retea, pot aparea situatii punctuale de lipsa totala a apei. In aceste situatii, abonatii pot solicita apa prin intermediul autospecialelor ce vor fi la dispozitia celor afectati, programarea facandu-se prin Dispecerat.

Lucrarile de reparatie vor fie executate de firma Terra Building SRL, cu asistenta din partea Apa Canal SA Sibiu, in cadrul contractului ce vizeaza inlocuirea tronsonului de conducta DN 600, de pe strada Aviatiei.

Abonatii din zonele si localitatile mentionate sunt rugati sa-si asigure rezervele necesare de apa.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*