Intrare gratuită la Cinemateca Astra Film, pentru cei care vor purta mărțișor

Cinefilii care păstrează tradiția mărțișorului vor putea viziona gratuit filmul de joi seară, oferit de Astra Film.

În plus, primii zece sosiți vor primi câte un mărțișor personalizat Astra Film, anunță Melinda Gall, din partea Astra Film Sibiu.

De 8 Martie, Astra Film Cinema propune filmul „O viață pe catwalk”, povestea spectaculoasă a unei creatoare de modă și designer interior de succes, o figură iconică pe piața vestimentară newyorkeză timp de zeci de ani. Documentarul va fi proiectat joi, de la 19.00, la Astra Film Cinema (Piața Mică nr. 11)

Filmul portretizează viața unei celebre creatoare de modă, care, ajunsă la o vârstă respectabilă, rememorează, cu energia și optimismul care au însoțit-o toată viața, momente din evoluția carierei sale de designer, de la lansări de colecții vestimentare foarte apreciate, la decorarea unor instituții importante, precum Casa Albă. Spirit liber, mereu în căutare de noi accesorii glamour pentru creațiile ei, tot timpul în mișcare, o femeie ce își construiește cu insistență visul, de mai bine de 90 de ani. Mai mult decât un film de modă, „O viață pe catwalk” este o poveste despre creativitate, despre estetică și pasiune, despre un artist într-o lume în care culorile spun povești.

Biletele vor fi disponibile cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Pentru cei care poartă mărțișor, accesul este gratuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*