Învierea, în muzeu

Pasti_arhivaCa în fiecare an, sibienii sunt invitaţi şi de această data în noaptea de Înviere în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra (Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului). Pentru a lua parte la Slujba de Înviere la Biserica de lemn  Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Bezded. Evenimentul se va desfăşura în data de 30 aprilie, de la ora 23.30. Accesul vizitatorilor se va face pe poarta 1 şi pe poarta de la Biserica din Bezded. Dealtfel, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra va fi deschis vizitatorilor pe întreaga perioadă a Sărbătorilor Pascale,  respectiv sâmbătă, duminică, luni.

Muzee închise de sărbători

Pentru cei care şi-au propus să viziteze celelalte muze ale CNM Astra în perioada Sărbătorilor de Paşti vor trebui să se răzgândească. Casa Hermes Şi Casa Artelor vor fi închise pentru vizitatori în zilele de sâmbătă, duminică şi luni. Galeriile De Artă Populară – Casa Artelor, va fi închisă va fi închisă sâmbătă, duminică şi luni. Centrul Cultural Memorial ,,dr. Gheorghe Telea Bologa” din Noul Român va fi închis de vinery până marţi.

Din data de 3 mai 2016 expoziţiile pavilionare şi Galeriile de Artă Populară vor funcţiona între orele 10 şi 18, iar din data de 9 mai 2016, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va funcţiona în zilele de luni şi marţi cu monumentele închis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*