Ioan Gligor, noul preşedinte al filialei PER Sibiu

Ioan Gligor a preluat conducerea organizației județene a Partidului Ecologist Român.

Fost militar de carieră, Gligor a mai ocupat și funcția de director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, iar în prezent este președintele Casei de Comerț Balcanice.

Ioan Gligor

Gligor este doctor în știinţe militare-geopolitică, dublu licenţiat al Academiei de Înalte Studii Militare şi Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și a absolvit un program de master în limba franceză intitulat „Schimbări climatice şi siguranţa alimentară” la USAMV Cluj- Napoca, potrivit unui comunicat al PER Sibiu. „În perioada 1993 – 1994, a fost șef de stat major la Unitatea Militară Sibiu, iar între 1994 – 1998, Ioan Gligor a detinut functia de comandant al Unității Militare Sibiu. Din 1998 până în 2003, Gligor Ioan devine șef de stat major al Centrului Militar Judeţean Sibiu. În perioada 2006 – 2010 a ocupat funcția de director executiv la Direcția pentru Sport a județului Sibiu. iar din 2014 până în prezent, este președinte al Casei de Comert Balcanică (Curtea de Arbitraj a Asociaţiei Balcanice de Arbitraj)”, mai informează sursa citată.

Noul lider al „ecologiștilor” sibieni nu este un nume nou în politica locală. El a făcut parte din PDL, formațiune din partea căreia a candidat în 2012 pentru un post de senator în Colegiul 3, apoi în 2016 s-a înscris în bătălia electorală pentru fotoliul de primar al Sibiului din partea PMP.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*