Iohannis i-a vizitat aseară pe pacienții internați la Spitalul Militar

Președintele Klaus Iohannis i-a vizitat, aseară, pe pacienții internați la Spitalul Militar în urma incendiului care a avut loc la clubul Colectiv din Capitală, soldat cu 32 de decese și peste 150 de răniți.

Klaus IOHANNIS

Klaus IOHANNIS

„În cursul zilei de ieri, seara, am primit vizita domnului președinte Klaus Iohannis, care s-a interesat în aproape de ei și i-a vizitat pe fiecare în parte și le-a urat să se însănătoșească grabnic. A discutat cu aceia cu care putea să discute”, a precizat, astăzi, comandantul Spitalului Universitar de urgență Militar Central „Dr Carol Davila”, Florentina Ioniță Radu, pentru Agerpres.

Ea a adăugat că, dintre cei 12 pacienți internați, doi se află în stare foarte critică. „Sunt în continuare 12 pacienți internați, doi pacienți sunt în stare foarte critică. Pacienții au fost grefați, în afară de cei doi pacienți în stare foarte critică. În rest, toți pacienții care au avut nevoie de grefe de piele au fost grefați. Asupra a șase pacienți s-a efectuat grefă de piele. (…) La cei doi care au stare gravă nu am putut face ieri grefa de piele, pentru că starea lor nu a permis”, a explicat Florentina Ioniță Radu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*