Iohannis îi mulțumește soției sale pentru sprijin. „Va fi o campanie infernală”

Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia României, susține că unele persoane l-au avertizat că această campanie electorală va fi „infernală” şi a ţinut să îi adreseze mulţumiri soţiei sale, Carmen, care a fost prezentă la lansarea autobiografiei „Pas cu pas”.

„Vreau să-i mulţumesc soţiei mele, Carmen, care nu ştiu dacă a dorit neapărat să apară în această carte, care a suportat personajul public, Klaus Iohannis, acuma timp de 17 ani. M-a sprijinit sută la sută în tot ce am făcut în viaţa mea publică şi politică şi sunt foarte bucuros în afară să-i mulţumesc acum pentru aceste lucruri, să-i spun că şi în această etapă, care unii spun că va fi infernală, de campanie electorală prezidenţială, mă sprijină sută la sută”, a afirmat Iohannis.

Soţia liderului PNL le-a declarat jurnaliştilor că este optimistă şi că este convinsă că toţi cei care îl vor cunoaşte pe Klaus Iohannis îl vor iubi. „Nu avem superstiţii, noi suntem oameni credincioşi, credem în Dumnezeu. Să rămână cum este şi sunt convinsă că oamenii care o să-l cunoască, o să-l iubească”, a declarat Carmen Iohannis, cea căreia i-a oferit primul autograf prezidenţiabilul ACL.

AGERPRES

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*