Iohannis: Ziua de 8 martie înseamnă iubire, recunoștință și respect

Președintele Klaus Iohannis afirmă că ziua de 8 martie înseamnă iubire, recunoștință și respect.

„Ziua de 8 martie înseamnă iubire, recunoștință și respect. La mulți ani tuturor femeilor!”, a scris astăzi Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Iohannis si Carmen

La acest mesaj este atașată o fotografie cu șeful statului și soția sa, Carmen. Fotografia a fost realizată în curtea Aeroportului „Henri Coandă”, înainte de plecarea președintelui Iohannis în vizita de stat pe care o efectuează până vineri în Israel și Palestina. În această vizită externă, șeful statului este însoțit de soția sa.

O urare pentru toate doamnele din Sibiu a transmis, în această dimineață, și primarul interimar Astrid Fodor: „Avem nevoie de cât mai multe ocazii să îi sărbătorim pe cei apropiați nouă, mai ales când este vorba de prezențele feminine. Cu ocazia zilei de 8 martie le transmit tuturor doamnelor din Sibiu să rămână puternice și încrezătoare că pot păstra cu ambiție și răbdare echilibrul dintre carieră și viața personală, dintre dăruirea pentru familie și timpul acordat propriei persoane. Le doresc ca în fața greutăților să își arate forța, fără însă să renunțe la feminitatea care ne distinge și pe care trebuie să o păstrăm, în ciuda tuturor provocărilor. “La mulți ani!”. O primăvară cu bucurii și împliniri!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*