Ion Ariton: „România are nevoie de schimbări majore, iar românii merită mai mult!” (P.E.)

Ne aflăm la finalul campaniei electorale, în prag de alegeri pentru Parlamentul României. Am parcurs o campanie cu totul aparte, datorită situației pandemice actuale. Dialogul cu dumneavoastră s-a desfășurat preponderent în mediul online, mijlocit de tehnologie. Dar, chiar și în aceste condiții, sper că am reușit să evidențiez principalele mele obiective, precum și principalele obiective ale Partidului Mișcarea Populară, din care fac parte.

Atât eu, cât și colegii mei din PMP, avem convingeri, dar și strategii legate de modul în care ar trebui realizate schimbări sau ar trebui luate măsuri în diverse domenii de activitate, de la sănătate sau educație și până la economie, infrastructură sau turism.

Eu, personal, m-aș bucura dacă, prin creditul pe care mi-l acordați prin votul dumneavoastră, aș avea posibilitatea să îmi pun întreaga experiență acumulată până în prezent, în slujba binelui comun, în slujba binelui nostru, al tuturor. Încrederea pe care mi-o acordați mă obligă, mă determină să fac toate eforturile pentru ca în timp, cu toții să simțim o evoluție pozitivă a lucrurilor.

România are nevoie de schimbări majore, pe multiple planuri, iar românii merită mai mult. În primul rând merită o clasă politică onestă și dedicată valorilor colective. Și merită să își regăsească speranța și încrederea într-un viitor mai bun.

Vă îndemn așadar, să mergeți duminică la vot cu inima deschisă și să votați cu încredere și cu liniște.

Cu mulțumiri și urări de sănătate,

Ion Ariton

(Publicat de SC Mesagerul de Sibiu SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară filiala Sibiu, cod AEP: 11200012)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*