Ionel Ganea a marcat la Sibiu, dar FC Inter s-a impus cu 3-1

În prima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a, FC Inter a reușit să învingă FC Dumbrăveni cu 3-1 (2-1), sâmbătă, pe stadionul Obor, după un meci în care golul oaspeților a fost marcat de fostul internațional Ionel Ganea.

foto: facebook/FC Inter

Interiștii au avut parte de un adversar incomod, echipa din Dumbrăveni arătând mult mai bine după venirea celebrului atacant al naționalei României din perioada „generației de aur“. Potrivit FC Inter, oaspeții au avut și prima ocazie a partidei, în minutul 10, prin Tineiu.

Echipa sibiană a reușit totuși să deschidă scorul, în minutul 18, prin căpitanul Bratima, care a reluat cu capul în plasă o centrare venită din corner. Reacția celor din Dumbrăveni a fost promptă, după câteva oportunități venind și golul egalării: Ionel Ganea a reușit o bară-gol, după o centrare plouată în careul sibian, 1-1.

Liderul incontestabil al Ligii a 4-a din județul Sibiu a revenit până la pauză, pe fondul unui joc consistent, cu faze în care mingea a circulat repede spre careul oaspeților. La o centrare de pe dreapta, Tineiu îl nimerește din careul mic fix pe portar, balonul ajunge la Greavu, care își readuce echipa în avantaj, în minutul 41: 2-1.

La reluare, trupa lui Ganea trece din nou pe lângă egalare, mingea trimisă din 5 metri ocolind poarta interistă. Cu glonțul care le-a trecut iarăși pe la ureche, sibienii au trecut la o posesie prelungită, au făcut o echipă mai scurtă, care a tăiat elanul oaspeților de a ieși pe contraatac. Plus că oaspeții au pierdut din vigoare pe măsura trecerii timpului, interiștii dovedind sâmbătă o pregătire fizică net superioară.

FC Inter a închis tabela la 3-1, prin Stoia (‘76), demarcat în careu, îl execută fără probleme pe portarul advers

FC Inter: Maier – Câmpean (’68 Standima), Condrea, Bărculeț, Oprișor, Tineiu (’86 Barbu), Cornea (79′ Mărgărit), Bratima – căpitan, Stoia (86′ Belașcu), Stanciu și Greavu (79′ Tomuță).

Rezultate etapa 1 din play-off:

FC Inter Stars 2020 Sibiu – FC Dumbrăveni 3-1

FC Avrig – Unirea Miercurea 7-3 (2-2)

Păltiniș Rășinari – Sparta Mediaș 4-2

Declarații după meci Adrian Greavu:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*