Irina a primit a doua șansă

Cu ajutorul sibienilor, familia Cîndea a reușit să strângă banii necesari pentru tratamentul Irinei.

„Având încredere și credință, am reușit să scăpăm de grija financiară și ne concentrăm pe tratament și pe starea psihică a Irinei. S-au strâns aproximativ 160.000 euro, la care se vor adăuga câteva mii de euro pe care îi vom primi, în viitorul apropiat, din sponsorizări de la câteva firme din țară. Vă suntem recunoscători pentru eforturile depuse, dar vă rugăm ca pe viitor să nu mai donați bani în conturile noastre.

Am vrea să putem mulțumi fiecăruia în parte, lucru imposibil din cauza numărului extrem de mare de persoane care au contribuit cu bani, au organizat acțiuni care au avut ca rezultat strângerea banilor necesari tratamentului. Totuși, copiii din Sibiu merită un gând special. Au reacționat extraordinar față de un copil pe care mulți nu îl cunosc: au organizat bazare, au făcut felicitări cu mesaje de încurajare, ne-au oferit o importantă lecție de solidaritate.

Irina continuă tratamentul cu chimioterapie, iar în luna ianuarie va fi operată. Are zile mai bune, zile mai rele. Știe că lumea este alături de ea și acest lucru o face să suporte mai bine această perioadă grea din viața ei. Vă mulțumim pentru ajutor, vă vom purta mereu în suflete și în rugăciunile noastre“, a scris Silviu Ilie Cîndea, tatăl Irinei, pe pagina sa de Facebook.

La doar 11 ani, Irina Cîndea, elevă a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” și sportivă medaliată a clubului de judo la ACS Miado’s Sibiu, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer hepatic. Ea trebuie să urmeze un tratament specializat în Germania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*