Își caută fiul, dispărut de două săptămâni de acasă

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 27 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Foto: IPJ Sibiu

Polițiștii sibieni au fost sesizați azi de către o femeie că, pe 4 februarie a.c., fiul său, MOLDOVAN PAUL VIOREL, în vârstă de 27 de ani, a plecat de acasă, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 180 cm, păr brunet, ochi căprui.

În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat un hanorac de culoare negru, pantaloni de de culoare negru și adidași de culoare negru, cu talpa de culoare alb și inscripționați ”Reebok”.

Semne particulare: pe unul din brațe, în partea superioară, prezintă un tatuaj tip animal – șopârlă, iar alăturat are inscripționat numărul 13.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*