ISU Sibiu a început înscrierile pentru admiterea la Academia de Poliție pe locurile alocate IGSU

Începând de azi și până în data de 27 iulie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”- sesiunea 2020.

Documentele necesare înscrierii, precum și toate detaliile se pot accesa pe site-urile www.isusibiu.ro, www.igsu.ro, www.academiadepolitie.ro sau www.mai.gov.ro.

După descărcare, tipizatele se completează de către candidat, lizibil, se semnează și se depun la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, până la data de 27 iulie 2020, în fiecare zi, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 09:00 și 15:00. Celelalte documente necesare întocmirii dosarului de recrutare vor fi depuse de către candidați până cel târziu la data de 4 august 2020.

Persoanele care candidează pe locuri special alocate minorităților vor completa o declarație tip care se poate descărca de pe site-urile menționate mai sus.

ISU Sibiu recrutează exclusiv candidați care-și au domiciliul sau reședința înscrisă în cartea de identitate pe raza județului Sibiu. Pentru a participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii legale şi criterii specifice, menționate în anunțul privind recrutarea. Activitățile de recrutare vor fi desfășurate cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a potențialelor îmbolnăviri cu SARS-CoV-2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*