Iubire cu năbădăi terminată cu o crimă odioasă. O femeie a murit după 20 de lovituri de cuțit

Iubire cu năbădăi între un bărbat din Deva și o sibiancă terminată cu o crimă odioasă. O femeie a murit după 20 de lovituri de cuțit.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, un bărbat din Deva, C. V., în vârstă de 41 ani și L. D. E., născută în municipiul Sibiu, în vârstă de 30 ani, au întreținut o relație de concubinaj, ambii având câte un apartament în proprietate, în Cisnădie.

Până în luna octombrie 2020 aceştia au locuit împreună în apartamentul femeii, când între cei doi a avut loc un conflict.

D.C.V. ar fi agresat-o, amenințat-o și i-ar fi distrus victimei un telefon, fapte ce fac obiectul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

În urma acestui incident, femeia a obținut, în 3 decembrie anul trecut, un ordin de protecție împotriva bărbatului, fiindu-i interzis acestuia orice contact cu victima pe o perioadă de 6 luni.

Autorul a încălcat acest ordin de trei ori, în 7, 21 și 27 decembrie, faptele constituind obiectul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ulterior cei doi s-au împăcat, iar în 13 februarie s-au întâlnit în oraș, după care au mers la locuința femeii. Bărbatul bănuia că femeia îl înșală cu un alt bărbat, motiv pentru care a confruntat-o cu privire la acest aspect, reproșându-i și faptul că stă cu el doar pentru bani, că își cumpără haine folosind cardul său.

Discuția între cei doi a degenerat în îmbrânceli reciproce, L.D. E. zgâriindu-l pe D. C. V. în zona feței și lovindu-l cu un ibric în cap.

Potrivit declarației bărbatului, la un moment dat femeia ar fi venit spre el cu un cuțit, moment în care acesta i l-ar fi întors înspre gât.

Acesta a lovit-o la nivelul feței și membrelor, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori la nivelul gâtului și toracelui cu un cuțit de bucătărie.

Ulterior, autorul s-a deplasat la domiciliul fratelui său din municipiul Deva, iar apoi s-a autodenunțat la Poliția Municipiului Deva.

„Cadavrul prezenta în jur de 20 de plăgi înjunghiate cervicale și toracice, unele secționând venele jugulare interne, artera carotidă comună stângă și plămânul stâng, având caracter tanatogenerator și cauzând hemoragie internă și externă și consecutiv insuficiență cardio-respiratorie și circulatorie acută, conform concluziilor preliminare ale autopsiei. Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, din data de 14.02.2021, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul D. C. V. pentru comiterea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal, dispunându-se reţinerea suspectului, pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile”, conform prim-procurorului Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus punerea în mişcare a inculpatului D. C. V.. Pe parcursul cercetărilor, procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*