Jandarmii sibieni ies pe străzi de Revelion

În perioada 31 decembrie – 2 ianuarie, pentru siguranța cetățenilor, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor fi mobilizați în misiuni de ordine și siguranță publică pe raza județului Sibiu.

Echipaje de jandarmerie sunt în stradă, în zonele aglomerate, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru verificarea respectării măsurilor și a restricțiilor dispuse, dar și pentru a interveni în orice moment în sprijinul cetățenilor, în caz de nevoie.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public, pentru ca fiecare cetățean să petreacă noaptea dintre ani în condiții de siguranță și cu respectarea prevederilor legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, în această perioadă, jandarmii sibieni desfăşoară acţiuni de verificare a respectării legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Cu această ocazie, jandarmii sibieni le recomandă cetățenilor care vor participa la evenimentele organizate în spațiul public cu ocazia Revelionului, pentru a evita producerea de situații nedorite pe timpul desfășurării acestora, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură.

Dacă se află într-o situație dificilă sau dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*