Jucători noi sub comanda lui Miriuță

Atacantul Adrian Bălan și fundașul central Alin Dobrosavlevici au semnat în această săptămână cu AFC Hermannstadt.

Cei doi se află în Spania, la Marbella, unde au intrat deja în programul de pregătire al echipei sub comanda lui Vasile Miriuță.

Atacant cu experiență în Liga I 

În vârstă de 29 de ani, vârful de atac Adrian Bălan este originar din București și a mai evoluat în trecut pentru echipe de Liga I ca FC Voluntari și CSM Politehnica Iași. Potrivit statisticilor, acesta a marcat 43 de goluri și a avut 15 pase de gol în 145 apariții în Liga I, fiind cotat la suma de 450.000 euro pe site-urile de specialitate. Bălan a fost transferat de FCH din postura de jucător liber de contract.

Remarcat la naționala mică 

Alin Dobrosavlevici, fundașul central în vârstă de 25 de ani, originar din Moldova Nouă (Caraș-Severin), fost internațional România U19, a jucat la începutul acestui sezon pentru Concordia Chiajna, în Liga a II-a, de unde a fost transferat definitiv de AFC Hermannstadt. Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, pentru care a și înscris 4 goluri, Academica Clinceni, ASA Tg. Mureș, ACS Poli Timișoara și Dinamo București. Potrivit site-urilor de specialitate, Dobrosavlevici are o cotă de piață de 450.000 euro.


Cosmin PAL

One Comment

  1. Sa speram ca se adapteaza rapid si aduce un pic de bucurie suporterilor locali care si au cam pierdut speranta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*