Junii cântă pentru terapeuții care participă la competițiile de masaj din Sibiu

Artiștii Ansamblului Folcloric Profesionist ”Cindrelu – Junii Sibiului” vor urca astăzi pe scena Centrului Cultural ”Ion Besoiu” pentru a-i încânta pe participanții la cele două competiții naționale și mondiale de masaj care se desfășoară în acest weekend, în premieră, la Sibiu.

”Astăzi suntem ambasadori ai tradițiilor românești pentru participanții la Cupa Mondială a Masajului (World Massage Super Cup) şi la Campionatul Naţional de Masaj, evenimente de anvergură găzduite în acest weekend de Sibiu.
Pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu” vom susține o reprezentație artistică pentru terapeuţi medaliaţi la competiţii naţionale şi internaţionale, provenind din 15 ţări din Europa şi Asia.”, a explicat Silvia Macrea, managerul Ansamblului Folcloric Profesionist ”Cindrelu – Junii Sibiului”.

În premieră pentru România, prima ediție a Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup și Campionatul Național de Masaj, ajuns la cea de a treia ediție, se desfășoară la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, în perioada 21-23 octombrie. Evenimentul reunește terapeuți medaliați la competiții naționale și internaționale, din 15 țări, de pe două continente (Europa și Asia).

Premieră pentru România. Sibiul găzduiește Cupa Mondială a Masajului/World Massage Super Cup și Campionatul Național de Masaj

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*