Juniorii HC Sibiu luptă în Ungaria

Micii „urși” participă la turneul de elită Festivalul Internațional de Handbal Cell – Cup dedicat juniorilor Under 16 ani și joacă în grupa A a turneului alături de formații din Spania, Germania, Austria și Ungaria.

Competiția se desfășoară în perioada 11-17 august, în localitatea Vezprem din Ungaria.

Aflat la cea de-a 22-a ediție, turneul de handbal prezent în Calendarul Federației Europene de Handbal găzduiește peste 110 echipe, împărțite în 4 grupe de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin, participând peste 1.700 de jucători din toată lumea. Festivalul Internațional de Handbal Cell – Cup este unul dintre cele mai puternice și populare turnee de handbal pentru juniori. Adversarii echipei de juniori II – U 16  HC CSS Sibiu sunt C. BM. ELCHE M din Spania, HSG Bärnbach-Köflach din Austria, HSG Konstanz din Germania și Várpalotai Bányász Sportkör din Ungaria.

Antrenorul echipei HC Sibiu, Matei Damian, a declarat că echipa este pregătită pentru confruntările contra oponenților din Ungaria, relatând faptul că echipa a efectuat un stagiu de pregătire în condiții foarte bune la CAT Râu Sadului, urmat de antrenamente în Sala Polivalentă Transilvania.

“Sperăm să facem un turneu bun, să creștem în valoare cu aceste jocuri puternice, să ne pregătim bine pentru campionatul național ce va debuta în septembrie”, a mai declarat Damian.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*