Kajillionaire – proiecție specială în parteneriat cu F-Sides Cineclub

ESTE Filmul de Miercuri în parteneriat cu F-SIDES Cineclub prezintă filmul KAJILLIONAIRE, regia Miranda July, primul film din seria F-SIDES Premieres.

Proiecția va avea loc miercuri, 27 iulie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

 

Sinopsis:

Comedie indie a artistei, scenaristei și regizoarei Miranda July, “Kajillionaire” ne prezintă povestea unei familii de escroci, în care Theresa (Debra Winger) și Robert (Richard Jenkins) și-au petrecut ultimii 26 de ani pregătind-o pe singura lor fiică, Old Dolio (Evan Rachel Wood), să păcălească, să manipuleze și să fure cu orice ocazie. Într-o încercare disperată, conving o necunoscută (Gina Rodriguez) să li se alăture în cea mai recentă escrocherie, fapt care le întoarce lumea cu susul în jos. Un film intimist despre părinți și copii, legături de familie și nevoia de a-ți găsi un loc în lume.

 

F-SIDES este primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei și modurilor alternative de a privi și reprezenta feminități în cinematografie și societate. Înființat în 2020, cineclubul are la activ peste 30 de evenimente cu publicul larg, discuții și proiecții în București și mai multe orașe din țară.

 

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-kajillionaire) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*