La 10 ani cântă la toacă „de-a dreptul dumnezeiește” (VIDEO)

Matei Cheptea are 10 ani și este elev în clasa a IV-a la Colegiul Național „Doamna Stanca” din Făgăraș.

Matei are un talent deosebit: cântă la toacă. De curând el a fost invitat la Parohia Ortodoxă Dumbrăveni II unde i-a impresionat cu talentul său pe toți cei prezenți în biserică.

„Acum câteva zile l-am avut ca invitat pe Matei Cheptea – are 10 ani și poartă un talent aparte: cântă la toacă de-a dreptul dumnezeiește, cum s-ar spune. Matei este elev în clasa a IV -a la Colegiul Național ”Doamna Stanca” , secția germană din Făgăraș și susține că cel care l-a îndrumat la toacă a fost tatăl său și ușor a prins drag și a descoperit că are și talent, ca urmare se întoarce cu premii de la fiecare concurs la care participă.

Înainte de a ajunge în Dumbrăveni, Matei a participat la 8 concursuri de toacă; de 7 ori a obținut premiul I și o singură dată premiul III. Săptămâna trecută, la biserica din Gurahonț, județul Arad s-a desfășurat un concurs de bătut toaca, numit „Cântecul care te cheamă la rugăciune”, o competiție care a adunat în jur de 80 de participanți printre care a fost și Matei. Reprezentația tânărului făgărășean a fost apreciată de organizatori, acordându-i cel mai mare premiu. Felicitări, Matei!” au transmis reprezentanții Parohiei Ortodoe Dumbrăveni II într-o postare pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*