La Cisnădie vin „tigroaicele“

Fanii handbalului din Cisnădie și nu numai au parte de un meci „de neratat“ în acest weekend. Măgura întâlnește CSM București mâine, de la ora 17,30, în Sala Polivalentă din Cisnădie, în cadrul rundei a 3-a a Ligii Florilor la handbal feminin. Biletele pot fi achiziționate de la casieria primăriei Cisnădie, iar mâine de la sală, prețul fiind 15 lei pentru tribune și 10 lei la peluze.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Echipa lui Alexandru Weber a debutat în noul sezon cu un rezultat de egalitate, în urmă cu aproape o săptămână, 31-31 (17-15) cu HC Dunărea Brăila, duminică, pe teren propriu. Cu un lot puternic remaniat în vară, a arătat o forță ofensivă de temut pentru adversarele din acest sezon, însă a fost trădată de apărare. A făcut față cu greu unei echipe care și-a propus în acest an să urce pe locuri de cupele europene.

Din fericire, ieri, în runda secundă a Ligii, la Mioveni, Măgura Cisnădie a închis mult mai bine drumul spre poartă, și s-a impus în fața CS Dacia Mioveni cu 21- 17, obținând astfel prima victorie din acest sezon.

De partea cealaltă, pentru meciul de mâine, „tigroaicele“ conduse din teren de Cristina Neagu sunt mari favorite, fiind cotate cu prima șansă la casele de pariuri. Mai ales după un start de sezon reușit, CSM București adjudecându-și primul trofeu pus în joc, 28-26 cu campioana Rapid, în Supercupa României. Echipa bucureșteană a debutat în actuala ediție de campionat cu un egal, la fel ca fetele noastre, 31-31 (18-15) cu Rapid, apoi a venit și prima victorie, 34-28 (17-8), ieri, pe teren propriu, cu CSM Tg. Jiu.

În ultimele 5 partide disputate, Măgura n-a învins niciodată CSM București, cel mai aproape de un egal sau o victorie fiind în mai anul trecut, la Cisnădie, 25-26. A sosit momentul să spargem gheața. Hai Măgura!

Clasament la zi

sursa: flashscore.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*