La Filarmonica Sibiu, magia sărbătorilor există!

În septembrie, în cadrul Galei Sibiu Opera Festival 2022, publicul a votat vocea preferată, care urma să fie vedeta concertului de Crăciun.

„A venit timpul să ascultăm din nou cele două voci care au câștigat inimile sibienilor: mezzo-soprana Antonia Beteag și tenorul Andrei Manea. Vocile lor ne vor însoți în atmosfera fermecată a sărbătorilor de iarnă.

Colinde românești și internaționale interpretate de orchestra Filarmonicii Filarmonicii de Stat Sibiu și soliștii Antonia Beteag și Andrei Manea vom asculta în cele două concerte de Crăciun, miercuri, 21 decembrie și joi, 22 decembrie, la Sala Thalia. Ambele concerte se vor desfășura de la ora 19.00. La pupitrul orchestrei se va afla tânărul dirijor Mircea Pădurariu, laureat al Concursului internațional de dirijat „Ionel Perlea” 2021.

Biletele pentru cele două concerte s-au epuizat rapid, însă astăzi am reușit să suplimentăm numărul locurilor, astfel că invităm sibienii să profite de ultimele bilete, la casierie sau pe iabilet.ro” au transmis reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*