La munte și la mare

310 studenți din centrul universitar Sibiu beneficiază, în perioada 31 iulie – 31 august, de locuri gratuite în tabere.

Aceștia au fost selectați în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice, sportive sau de voluntariat. În perioada taberelor studenţeşti, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare şi masă.

„După o perioadă plină de examene, studenții integraliști, înmatriculați la o formă de învățământ de zi, finanțați de la bugetul de stat din ciclurile de licență și master, au posibilitatea de a începe o binemeritată vacanță. Marți, 31 iulie, primii 89 de studenți de la Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu, Academia Forțelor Terestre «Nicolae Bălcescu» și de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu sunt așteptați în stațiunile Pȃrȃul Rece și Costinești. Ne bucurăm că prin acest proiect avem ocazia de a promova socializarea și comunicarea ȋntre tinerii studenți”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Activităţi pentru Studenţi şi Tabere organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor, pe perioada vacanţei de vară, Programul Naţional „Tabere Studenţeşti 2018″. Taberele studenţeşti se desfăşoară la mare şi la munte și se acordă unui număr de 10.000 de studenți din toate centrele universitare din țară, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*