Lacrimi de bucurie

Medicii de la Clinica Polisano vor opera, joi, 22 martie, un băiețel în vârstă de 8 ani căruia o tumoră îi apasă pe creier.

Răzvan are doar 8 ani și a fost diagnosticat cu chist arahnoidian temporo-parietal stâng, chist arahnoidian temporal drept, criză epileptică generalizată, EEG cu vârfuri ample rapide, sechele de rahitism carențial și tetanie manifestată. Băiatul este elev în clasa a II-a, locuiește în comuna ieșeană Voinești, împreună cu mama sa și doi frățiori, iar fără ajutorul unui ONG nu ar fi reușit să strângă niciodată suma necesară pentru operație. Este vorba despre 6.000 de euro, la care se adaugă câte 1.000 de lei pe zi pentru operație. „În urma RMN-ului și a analizelor făcute, domnul doctor a hotărât că Răzvan trebuie operat de urgență, deoarece tumora îi apasă pe creier”, spun cei de la asociația „AMA – Zâmbet de copil”, care au desfășurat strângerea de fonduri.

 

Asociația „AMA – Zâmbet de copil” continuă eforturile sale și are nevoie în continuare de sponsorizări. Asociațiadorește să aducă un zâmbet pe fața fiecărui copil, să-i redea speranța unei vieți mai bune, fără grija zilei de mâine, să îl ajute să se integreze în societate alături de copiii normali, să simtă că face parte din aceasta lume și să se bucure de toate beneficiile acestei vieți. Totodată, asociația „AMA – Zâmbet de copil” este dornică să primească noi membri în echipă, membri dornici să ajute și ei la rândul lor copiii aflați în dificultate.

Asociația „AMA – Zâmbet de copil”

  • CUI: 36257324
  • cont: RO18CECEIS0130RON1151240
  • SWIFT: CECEROBUXXX
  • RO95CECEC001946007327531

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*