Lacrimi pentru Alin, mort într-un accident cumplit în Sibiu

Alin Hususan și-a găsit sfârșitul la numai 20 de ani, într-un grav accident de circulație produs în Sibiu, pe drumul dintre Loamneș și Alămor. Tragedia s-a produs luni dimineață.

 

Conform Observator news, Alin se afla la volanul mașinii sale când a decis să intre în depășirea unei căruțe, fără să se asigure.

Potrivit polițiștilor, tânărul de 20 de ani a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare

„Din primele cercetări, reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

În urma impactului, mașina condusă de Alin s-a rostogolit de mai multe ori și a ajuns pe câmp, tânărul de 20 de ani rămânând încarcerat între fiarele contorsionate.

Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconștiență, însă a decedat la scurt timp.

Întreaga comunitate din Păuca este în stare de șoc, după moartea lui Alin.

Băiatul se întorsese de curând din Germania. A lucrat acolo, iar când s-au închis granițele, din cauza pandemiei de coronavirus, s-a întors acasă, în România. A reușit să-și vadă familia abia după ce a stat două săptămâni în izolare, într-un hotel din centrul Sibiului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*