Gest de solidaritate! CSC Șelimbăr, alături de Keita

Franck Blaise Yameogo și antrenorul CSC Șelimbăr Eugen Beza l-au vizitat ieri pe Modibo Keita, fotbalistul Buzăului care a ajuns în spital după meciul de duminică de la Avrig.

foto: facebook/CSC Selimbar

Gestul a fost bine primit de Keita, care va fi supus unei intervenții chirurgicale. Din fericire, jucătorul de 22 de ani, originar din Mali, este în afara oricărui pericol, iar după operație și recuperare își va putea continua fără probleme cariera fotbalistică.

„L-am vizitat pe jucătorul celor de la Buzău pentru că este un gest firesc, un gest uman să ne preocupe soarta acestui jucător care din păcate a suferit această accidentare nefericită. Pe Keita l-am simțit puternic, atât fizic, cât și mental și cred că va depăși cu bine acest moment! Am fi făcut la fel și dacă jucătorul respectiv s-ar fi ciocnit de un coechipier, e vorba de faptul că ne pasă de sănătatea celor din jur și am dorit să îl susținem pe Keita“, a declarat Eugen Beza, antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr.

CSC Șelimbăr a tratat cu maximă seriozitate incidentul de la meciul din etapa trecută, de la Avrig, când Modibo Keita s-a accidentat serios la un duel aerian cu Franck Yameogo, stârnind emoții în ambele tabere. „Fotbalul nu trebuie să fie doar rivalitate, fotbalul înseamnă mult mai mult la Șelimbăr,  înseamnă solidaritate și susținere! Astăzi (nr – ieri) antrenorul Eugen Beza alături de Franck Yameogo l-au vizitat pe Modibo Keita la spitalul din  Sibiu, aceștia au discutat cu fotbalistul celor de la FC Buzău, care e în afara oricărui pericol în acest moment! (…) În urma discuțiilor avute cu medicul care îl va opera pe Keita, acesta l-a asigurat că nu va rămâne cu sechele în urma intervenției chirurgicale și că își va putea continua cariera fotbalistică!“, a transmis CSC Șelimbăr.

Remintim că Modibo Keita s-a accidentat la un duel aerian cu Yameogo, în minutul 20 al meciului de duminică de la Avrig, câștigat de CSC Șelimbăr în fața FC Buzău, scor 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 2 la fotbal. Mijlocașul, care se afla la debutul său pentru FC Buzău, a suferit mai multe fracturi în urma loviturii primite cu capul în față. Cel mai probabil, se va alege cu o placă de titan, iar medicul echipei buzoiene, Ovidiu Vasiloiu, e de părere că va rămâne și cu un mic handicap.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*