Lecții de antreprenoriat

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Camera de Comerț Britanică din România, filiala Sibiu, vor lansa seria de forumuri „Întâlnește Antreprenorul“.

Seriile se vor desfășura pe perioada activităților didactice, o dată la două săptămâni și sunt deschise atât studenților, cât și publicului larg, în funcție de spațiul alocat. Rezervările vor avea prioritate, iar locul de desfășurare va fi în locațiile universității.

Aducând antreprenori din întreaga comunitate locală, absolvenți ai universității, povești de succes naționale și internaționale dintr-o gamă diversă de industrii și experiențe, discuțiile de 90 de minute vor implica un amestec de formate concepute pentru a ajuta atât întreprinzătorul, cât și participantul să învețe provocările cheie, sfaturi și informații despre funcționarea și dezvoltarea unei afaceri.

Aceste tipuri de programe comunitare de comunicare sunt esențiale pentru a ajuta la inspirarea unei noi și viitoare generații de oameni de afaceri locali și pentru a dezvolta locuri de muncă la nivel local. Șansa de a auzi despre bătăliile și succesele, eșecurile, lecțiile învățate și înțelepciunea câștigată de la decizia îndrăzneață de a păși în necunoscut pentru a crea locuri de muncă și pentru a construi o afacere este un eveniment unic.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*