Legea Bugetului pentru 2023, discutată la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România. Și primarul Fodor a luat parte

Primarul Astrid Fodor a participat marți, 13 decembrie, la întâlnirea Consiliului Director al Asociației Municipiilor din România în cadrul căreia s-au discutat problemele curente cu care se confruntă administrațiile locale și s-au pregătit temele care au fost abordate în cadrul Adunării Generale a Asociației Municipiilor din România.

Această întrunire a avut loc miercuri, 14 decembrie, cu participare la cel mai înalt nivel din partea autorităților centrale: prim ministrul Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, viceprim-ministrul Hunor Kelemen, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România – Ramona Chiriac, Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației – Atilla Cseke, Ministrul investițiilor și proiectelor europene – Marcel Boloș și Ministrul finanțelor –  Adrian Câciu.
Cea mai importantă temă discutată a fost cea legată de bugetul de Stat pentru anul 2023, pe agendă aflându-se și alte teme de mare interes pentru autoritățile locale precum politicile de coeziune și dezvoltare și oportunitățile de finanțare disponibile prin programele operaționale 2021-2027 și Planul Național pentru Redresare și Reziliență. S-a discutat, de asemenea, și pe tema programelor naționale pentru dezvoltarea locală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*