Legea salarizării a început să producă grave discriminări între aceleași categorii de angajați, acuză Raluca Turcan

Legea salarizării a început să producă grave discriminări între aceleași categorii de angajați, cu pregătire similară și atribuții egale, în diferite instituții, a afirmat, ieri, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan.

„Un prim, dar revoltător efect al legii salarizării marca PSD! Primarul PSD din Bistrița, viceprimarii, secretarul, arhitectul șef și directorii executivi și-au triplat salariile în mod ostentativ. Restul angajaților primesc firimituri. Toate aceste creșteri, multe arbitrare, se fac din banii care trebuiau investiți în proiecte de educație, sănătate și infrastructură”, a scris Raluca Turcan pe Facebook, citată de Agerpres. Ea a mai susținut că „legea salarizării garantată de Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea este o lege care a început să producă grave discriminări între aceleași categorii de angajați, cu pregătire similară și atribuții egale, în diferite instituții”.

Prim-vicepreședintele PNL crede că, în curând, funcționarii din primării vor da statul în judecată pentru discriminare și abuz.

„Și toate sub mirajul că PSD a făcut ordine în sistemul public de salarizare. Cine răspunde? Autorii și complicii la dezmățul și dezastrul din banii publici sunt în vacanță, ne dau lecții sau se comportă grobian. Cu ce au greșit milioane de români cinstiți din țara aceasta care așteaptă responsabilitate și corectitudine?”, a mai scris Raluca Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*