Lemn de foc confiscat de la două societăți din Gura Râului și Cristian

Polițiștii sibieni au confiscat peste 33 metri cubi de lemn de foc și au dat amenzi în valoare de 3000 de lei unor societăți din Gura Râului și Cristian, în urma unor controale pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic.

Foto: Arhiva IPJ Sibiu

În zilele de 6 și 7 aprilie a.c., polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Sibiu, au desfășurat activități specifice de control pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic.

”Cu această ocazie, în urma verificărilor efectuate cu privire la activitatea a două societăți profilate pe debitarea și comercializarea materialului lemnos, cu puncte de lucru în localitățile Gura Râului și Cristian, polițiștii sibieni au constatat neconcordanțe între stocurile faptice și stocurile existente conform aplicației SUMAL 2.0.”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Astfel, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 de lei și a fost confiscată valoric cantitatea de 33,073 mc de lemn de foc, specia fag, și lemn rotund, specia molid, în valoare totală de 7.515 lei.

Acțiunile polițiștilor sibieni continuă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*