Liberalii sibieni dezbat situația agriculturii la Dumbrăveni

Comisia pentru Agricultură, Dezvoltare Rurală și Industrie a PNL Sibiu organizează astăzi, la Dumbrăveni, o întâlnire cu tema „Agricultura în zona colinară și montană – domenii ale agriculturii cu randament maxim în județul Sibiu și potențial eligibile pentru atragerea de fonduri europene”.

La întâlnire, alături de membrii Comisiei pentru Agricultură și conducerea PNL Sibiu, sunt așteptați reprezentați ai agenților economici din domeniu, autorităților locale, societate civilă, precum și alți factori interesați de tematica propusă, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Diana Pavelescu

Diana Pavelescu

Evenimentul își propune o analiză și o expunere a situației actuale în domeniul agriculturii, dezvoltării rurale, și industriei alimentare din județul Sibiu, prezentarea priorităților din programul de guvernare al PNL pentru agricultură și prezentarea de soluții pentru optimizarea activităților agricole în funcție de factorii geo-climatici, sociali și economici. „Acest eveniment are totodată ca scop facilitarea procesului de evaluare obiectivă a situației din domeniul agricol, dezvoltării rurale și industriei alimentare din județ, crearea unei punți de legătură stabilă și credilă între societatea civilă și reprezentanții statului, începând de la aleșii locali până la forurile legislative și executive de la nivel național. De asemenea, se va pune accent pe încurajarea implicării active a ONG-urilor, investitorilor și personalităților de notorietate din domeniu”, se mai arată în comunicatul PNL Sibiu.

Comisia de Agricultură din PNL este condusă de Gheorghe Ștefan și Nini Săpunaru, în calitate de co-președinți, precum și de sibianca Diana Pavelescu, secretar general.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*