Licitație în februarie

Licitația pentru expertiza întregului lot 3 din Autostrada Orăștie – Sibiu și cea de refacere a zonei afectate vor fi demarate până la finele lunii februarie, a anunțat, ieri, Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, care s-a aflat pe șantierele din Transilvania.

Totodată, șeful CNADNR a convocat o echipă de specialiști pentru inventarierea degradărilor, iar expertiza ce va fi demarată „va fi o radiografie în urma căreia vor fi trase concluzii legate de calitatea lucrărilor executate“.

Directorul le-a cerut tuturor celor cu responsabilități din companie să urmărească „derularea proiectelor și evoluția lucrărilor din șantier și mai puțin din birou, pentru că vreau să recuperăm aceste proiecte, să le aducem la zi și să răspundem așteptărilor cu privire la infrastructura rutieră“.

CNADNR are prevăzute pentru 2016 cheltuieli pentru investiții de 2,25 miliarde de lei și un profit contabil de circa 71,9 milioane de lei, potrivit proiectului de buget publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*