Licitație pentru modernizarea unui drum județean

Consiliul Județean Sibiu a anunțat licitația pentru modernizarea a 15 km din drumul județean DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea – intersecție DJ 106 G Ludoș.

Instituția județului va demara în această vară lucrările de modernizare a șoselei, în lungime de aproximativ 15 km. Lucrările includ și reabilitarea podului peste Valea Rîura, km 8 + 607, situat în localitatea Topârcea. Firmele interesate să realizeze această investiție își pot depune oferta pentru servicii de proiectare și execuție pentru obiectivul “Modernizare drum județean DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea – intersecție DJ 106 G (Ludoș), km 0+494 – 15+331” până în data de 14 mai, în SEAP. Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 21,1 milioane de lei fără TVA.

Durata de finalizare a lucrărilor este de două luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție, investiția trebuind realizată până la sfârșitul anului 2020.

Sursa de finanțare pentru modernizarea drumului județean o reprezintă fondurile atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*