Licitații pentru secția Neurologie de la Spitalul Județean Sibiu și pentru drumul județean Mediaș-Bârghiș

Consiliul Județean Sibiu a demarat procedura simplificată pentru două achiziții publice care au ca termen de depunere a ofertei data de 7 mai.

Prima vizează servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și echiparea secției clinice de neurologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”, cu o valoare estimată de 198.883,28 lei fără TVA. Finanțarea pentru această investiție este asigurată majoritar din fonduri guvernamentale atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Cea de-a doua achiziție are ca obiect servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 141 Mediaș-Moșna-Pelișor-Bârghiș”, cu o lungime de 25,8 km. Valoarea estimată este de 594.345,69 lei fără TVA. Această investiție se realizează grație atragerii de către Consiliul Județean Sibiu de fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*