Liderul USR afirmă că alianţa cu PLUS a obţinut peste 49.000 de voturi în judeţ

Preşedintele organizației județene USR Sibiu, Adrian Echert, afirmă că Alianţa 2020 USR PLUS a obţinut peste 49.000 de voturi în judeţ, mai mult decât dublu faţă de scorul luat de USR în 2016.

Adrian Echert, președintele filialei USR Sibiu

„Sibienii au ieşit masiv la vot pentru europarlamentare şi referendum. Am reuşit, împreună cu colegii din PLUS, să trecem de la 19.000 de voturi primite în 2016 la peste 47.000 de voturi duminică. Pe municipiul Sibiu, Alianţa 2020 USR PLUS a strâns aproape 35% din voturi, PNL 42,5 %, iar PSD a primit ce a semănat timp de aproape 3 ani – 10 %. Mă înclin în faţa voastră şi, în numele colegilor, vă mulţumesc pentru încredere! Vom fi acolo unde trebuie pentru a vă reprezenta cu demnitate şi profesionalism, mai ales cu primul europarlamentar veritabil de Sibiu – Nicu Ştefănuţă!”, a scris Adrian Echert pe pagina de Facebook a partidului.

Cei de la USR au mulţumit membrilor, simpatizanţilor şi voluntarilor pentru scorul obţinut în judeţul Sibiu, fief PNL, unde liberalii au reuşit cel mai mare scor din ţară, de 48,33 %, potrivit numărătorii paralele a acestora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*